lampa_bulb

Bulb lampa Osram original compatibil cu diverse modele Acer, Benq si Optoma

400,00 lei

Bulb lampa Osram original

Aceasta este un bulb de lampa originala, Osram, compatibil cu mai multe tipuri de videoproiectoare produse de Optoma, Benq si Acer.

Bulbul este de fapt lampa fara carcasa metalica. Bulbul se poate monta in carcasa existenta a vechii lampi a proeictorului dvs. Avantajul este ca asa reduceti costuri fara sa sacrificati calitate, siguranta sau durata de viata a lampii.

Va rugam sa ne contactati ca sa va confirmam ca se potriveste modelului dumneavoastra de videoproiector.

Servicii conexe

Asiguram montarea gratuita a lampilor cumparate de la noi. In cazul achizitionarii unui bulb, chiar este recomandat sa apelati la personal calificat pentru montare.

Prelungirea vietii noii lampi

In functie se starea proiectorului, personalul nostru va va recomanda o curatare de praf a ventilatoarelor si filtrelor, care poate duce la prelungirea vietii noii lampi.

Atentie si la utilizarea corecta a proiectorului. Manualul proiectorului dumneavoastra poate ascunde informatii importante:

  • Unele modele au nevoie, dupa oprire, de cateva minute in care ventilatoarele lucreaza puternic pentru a raci circuitul intern. Nu scoateti din priza proiectorul pana nu se face liniste.
  • Trebuie evitata repornirea proiectorului imediat dupa ce a fost oprit. Este un soc mare pentru lampa sa fie supusa din nou voltajului puternic de pornire cand este inca incinsa.

Garantie

Garantia oferita de producator este de 3 luni de la data achizitiei.

Diagnosticare corecta

Mai multe probleme sunt semnalate prin aprinderea ledului de lampa prezent de cele mai multe ori de carcasa videoproiectoarelor. Daca nu sunteti sigur ca problema cu care va confruntati este cauzata de lampa proiectorului, va recomandam sa apelati la noi pentru un diagnostic gratuit. Cele mai multe dintre proiectoarele sosite in sevice-ul nostru nu au o problema cu lampa.

Categorie: .

Informații adiționale

Categorie

Lampa videoproiector

Pentru proiectoarele

Acer alte modele, Benq alte modele, Optoma alte modele

Producator

Osram

Putere

200 W

Tip lampa

P-VIP 1.0 E20.6

Cu housing

Nu