lampa_500x500

Lampa Osram originala pentru videoproiectoarele Optoma EX525ST, Optoma EX525

550,00 lei

Aceasta este o lampa originala, Osram, pentru videoprpoiectoarele Optoma EX525ST si Optoma EX525.

Servicii conexe

Asiguram montarea gratuita a lampilor cumparate de la noi.

Prelungirea vietii noii lampi

In functie se starea proiectorului, personalul nostru va va recomanda o curatare de praf a ventilatoarelor si filtrelor, care poate duce la prelungirea vietii noii lampi.

Atentie si la utilizarea corecta a proiectorului. Manualul proiectorului dumneavoastra poate ascunde informatii importante:

  • Unele modele au nevoie, dupa oprire, de cateva minute in care ventilatoarele lucreaza puternic pentru a raci circuitul intern. Nu scoateti din priza proiectorul pana nu se face liniste.
  • Trebuie evitata repornirea proiectorului imediat dupa ce a fost oprit. Este un soc mare pentru lampa sa fie supusa din nou voltajului puternic de pornire cand este inca incinsa.

Garantie

Garantia oferita de producator este de 3 luni de la data achizitiei.

Diagnosticare corecta

Mai multe probleme sunt semnalate prin aprinderea ledului de lampa prezent de cele mai multe ori de carcasa videoproiectoarelor. Daca nu sunteti sigur ca problema cu care va confruntati este cauzata de lampa proiectorului, va recomandam sa apelati la noi pentru un diagnostic gratuit. Cele mai multe dintre proiectoarele sosite in sevice-ul nostru nu au o problema cu lampa.

Categorie: .

Informații adiționale

Categorie

Lampa videoproiector

Pentru proiectoarele

Optoma EX525, Optoma EX525ST

Producator

Osram

Putere

200 W

Tip lampa

P-VIP 1.0 E20.6

Cu housing

Da