Philips UHP 200W cu housing

Lampa Philips originala pentru Acer P5270

550,00 lei

Lampa originala Philips 260W/220 W 1.0

Aceasta este o lampa originala Philips pentru proiectorul Acer P5270. Daca se inlatura housingul (carcasa lampii), se poate folosi si in alte modele de proiectoare Acer si Benq. Va invitam sa ne contactati daca aveti nevoie de un sfat.

Servicii conexe

Asiguram montarea gratuita a lampilor cumparate de la noi.

Prelungirea vietii noii lampi

In functie se starea proiectorului, personalul nostru va va recomanda o curatare de praf a ventilatoarelor si filtrelor, care poate duce la prelungirea vietii noii lampi. Atentie si la utilizarea corecta a proiectorului. Manualul proiectorului dumneavoastra poate ascunde informatii importante:

  • Unele modele au nevoie, dupa oprire, de cateva minute in care ventilatoarele lucreaza puternic pentru a raci circuitul intern. Nu scoateti din priza proiectorul pana nu se face liniste.
  • Trebuie evitata repornirea proiectorului imediat dupa ce a fost oprit. Este un soc mare pentru lampa sa fie supusa din nou voltajului puternic de pornire cand este inca incinsa.

Garantie

Garantia oferita de producator este de 3 luni de la data achizitiei.

Diagnosticare corecta

Mai multe probleme sunt semnalate prin aprinderea ledului de lampa prezent de cele mai multe ori de carcasa videoproiectoarelor. Daca nu sunteti sigur ca problema cu care va confruntati este cauzata de lampa proiectorului, va recomandam sa apelati la noi pentru un diagnostic gratuit. Cele mai multe dintre proiectoarele sosite in sevice-ul nostru nu au o problema cu lampa.

Categorie: .

Informații adiționale

Categorie

Lampa videoproiector

Producator

Philips

Pentru proiectoarele

Acer P5270

Putere

260 W / 220 W

Tip lampa

UHP 1.0

Cu housing

Da